Hovedretter

Kalvefilet – honningglaserede rødløg – svampe – porre med bacon – timiankartofler – rødvinssauce

158,-/135,-

Kalveculotte – paprikakartofler – grøntsagstærter – grøn salat – dressing – whiskeysauce

143,-/126,-

Kalvesteg “stegt som vildt” – waldorfsalat – tyttebær – surt – hvide kartofler – brunede kartofler – skysauce

134,-/109,-

Kalvesteg “stegt som vildt” – waldorfsalat – syltede brombær – agurkesalat – bønner – perleløg – porre med bacon – hvide kartofler – brunede kartofler – skysauce

148,-/129,-

Wienersnitzel – råstegte kartofler – ærter – brunet smør

143,-/119,-

Kamsteg med sprød svær – rødkål – tyttebær – surt – brunede kartofler – hvide kartofler – skysauce

135,-/109,-

Indbagt svinemørbrad – grøn salat – dressing – bagt kartoffelmos – whiskeysauce

138,-/109,-

Farseret kalkun – tomatsalat – krydrede kartofler – flødesauce

132,-/106,-

Andebryst – appelsinsauce – ovnstegte kartofler – salat – dressing – brød

143,-/113,-

Dyrekølle – waldorfsalat – tyttebær – surt – brunede kartofler – hvide kartofler – skysauce

132,-/114,-

Okse- og hønsekød – peberrodssauce – tyttebær – surt – hvide kartofler – butterdejssnitter

127,-/100,-

Spareribs – bagt kartoffel – smør – grøn salat – bearnaisesauce

130,-/107,-

Reklamer